Luftvärmepumpar

Varmt välkommen till Kinda Elteknik! Vi är glada att kunna meddela att vi nu erbjuder AC & luftvärmepumpar av hög kvalitet till våra kunder. Luftvärmepumpar är en effektiv och miljövänlig lösning för att skapa en behaglig inomhusmiljö året runt, och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa innovativa produkter till rimliga priser.

Med en luftvärmepump från Kinda Elteknik får du inte bara en pålitlig och effektiv AC & uppvärmningslösning, utan också en investering i din framtid och i miljön. Vårt sortiment av luftvärmepumpar är noggrant utvalda för att säkerställa hög prestanda, pålitlighet och energieffektivitet.

Oavsett om du letar efter en luftvärmepump för ditt hem, din arbetsplats eller andra kommersiella ändamål, kan vårt team guida dig genom processen och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Vi erbjuder även professionell installation och service för att säkerställa att din luftvärmepump fungerar optimalt under lång tid framöver.

Ta steget mot en mer hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning med en luftvärmepump från [Ditt Företagsnamn]. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en mer bekväm och miljövänlig inomhusmiljö!

Vi är stolta över att vara INCERT-certifierade!

Vi på Kinda Elteknik gläds att kunna meddela att vi har erhållit certifiering från INCERT, vilket bekräftar vår dedikation till högsta standard inom säkerhet och kvalitet. INCERT-certifieringen är en betydelsefull milstolpe för oss och en försäkran till våra kunder om att vi uppfyller de strängaste kraven inom vår bransch.

Med vår INCERT-certifiering kan du vara trygg i vetskapen att du samarbetar med ett företag som prioriterar kvalitet, säkerhet och professionalism i allt vi gör. Vi fortsätter att sträva efter att upprätthålla och förbättra vår prestanda för att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra certifierade produkter och tjänster och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål på ett säkert och effektivt sätt. Tillsammans kan vi skapa en tryggare och mer säker framtid för oss alla.


På Kinda Elteknik strävar vi efter att göra hela processen så smidig och bekväm som möjligt för dig. Därför är vi glada att kunna erbjuda professionella montagetjänster för samtliga pumpar som vi säljer.

Vår erfarna och certifierade installationspersonal är dedikerad att säkerställa att din pump installeras på rätt sätt och enligt högsta standard. Vi tar hand om hela installationsprocessen från början till slut, vilket innebär att du kan lita på oss för en problemfri och säker installation.

Genom att välja våra montagetjänster kan du vara säker på att din pump fungerar optimalt och ger dig pålitlig prestanda under lång tid framöver. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra din upplevelse med oss så positiv som möjligt.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra montagetjänster och hur vi kan hjälpa dig att få din pump installerad på ett snabbt och effektivt sätt. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner för alla dina pumpbehov!.

Aktuella erbjudanden

Panasonic CZ25

Nya superkompakta CZ, med inbyggd WiFi-styrning, är perfekt för mindre utrymmen som garage, fritidshus eller attefallshus. Den mäter endast 779 mm i bredd - perfekt för trånga installationsplatser eller ovanför dörren

Värmeeffekt: 5.3kW
Kyleffekt:  3.0kW

Pris Inklusive standardmontage: 
15 990: - Efter rot.

Panasonic HZ25 Flagship .

En smart lösning – särskilt utvecklad för det tuffa nordiska klimatet och för att göra din hemmiljö renare, bekvämare och mer välkomnande. Flagship – ett både välkommet och välkomnande inslag i ditt hem. 

Värmeeffekt: 7.5kW
Kyleffekt: 3.9kW

Pris Inklusive standardmontage:
20 990: - Efter rot.

Daikin Stylish FTXTA30/RXTA30

För nordiskt klimat
Stylish 30 från Daikin är utvecklad för regioner med svåra vinterförhållanden och har en kompakt och funktionell design, lämplig för alla interiörer med en matt, kristallvit yta. 

Värmeeffekt: 6.9kW
Kyleffekt: 4.5kW

Pris Inklusive standardmontage:
22 490: - Efter rot.

Montage & Installationstjänster

Standardinstallation med rotavdrag:
5 995: -

I en standardinstallation ingår:

 • Råd gällande luft-/luftvärmepumpens installation och funktion.
 • En rörlängd av max 5 m med täckkanaler och 5 m dräneringsslang från innerdel (används vid kyldrift sommartid).
 • 5 m styrkabel mellan inne respektive utedel - inomhusdel (maxhöjd 2,5 m).
 • 1 st väggkonsol inkl. vibrationsdämpare, placering max 1,5 m från marknivå.
 • 1 st håltagning trä/tegel (ej mexi-tegel), lättbetong, mursten (yttervägg).
 • Isolering av väggenomföring, fasadskador ersätts ej.

Premiuminstallation med rotavdrag:
8 093: -

I en Premium installation ingår:

 • Samtliga delar som i en standard installation
 • En rörlängd av max 10 m med täckkanaler och 10 m dräneringsslang från innerdel (används vid kyldrift sommartid).
 • 10 m styrkabel mellan inne respektive utedel - inomhusdel (maxhöjd 2,5 m).

Elinstalaltions paket med rotavdrag:
3 709: -

Till både Standard- och Premiuminstallationer kan du välja att köpa till ett elpaket.

 I elpaketet ingår:

 • S 1 st håltagning i trä, mexitegel eller leca
 • 10m elkabel
 • brytare eller vägguttag vid ytterdel
 • dvärgbrytare 10A alternativ 13A

Låt en certifierad kyltekniker från Kinda Elteknik göra jobbet!