Laddboxar


Att välja rätt lösning för elbilsladdning kan kännas överväldigande med tanke på alla olika laddboxar som finns på marknaden idag. Men oro dig inte! Kinda Elteknik är här för att hjälpa dig. Oavsett om du bor i Kinda, Kisa eller någon annanstans i regionen kan du lita på att våra tjänster kommer att möta dina behov.

Vårt team av erfarna elektriker har specialiserat sig på laddbox installation. Varje laddbox installation genomförs med noggrann precision för att garantera säkerhet och effektivitet. Med många års erfarenhet inom området vet vi hur viktigt det är att ha en pålitlig och effektiv laddbox för din elbil. Och det är exakt vad vi strävar efter att erbjuda - en driftsatt anläggning som du kan lita på!

I Kinda och Kisa har efterfrågan på elbilsladdning skjutit i höjden. Allt fler invånare väljer att investera i elbilar och därmed behöver en pålitlig laddbox hemma. Kinda Elteknik är stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom laddbox installation i dessa områden.

När du väljer Kinda Elteknik för din laddbox installation får du inte bara experthjälp. Du får också tillgång till ett urval av de bästa laddboxarna på marknaden. Nedan finns endast ett litet urval av de laddboxar vi erbjuder, men vi vill understryka att detta är långt ifrån alla. Med så många laddboxalternativt att välja mellan kan vi garantera att vi har en lösning som passar just ditt behov.

Laddboxen är inte bara en produkt, den är en investering i framtiden. Med rätt laddbox får du inte bara en snabb och effektiv laddning av din elbil, utan du får också ett energieffektivt system som kan spara dig pengar i det långa loppet. Genom att välja en laddbox från Kinda Elteknik kan du vara säker på att din investering är väl värd pengarna.

För oss handlar det inte bara om att sälja en laddbox. Det handlar om att erbjuda en helhetslösning. Från rådgivning om vilken laddbox som bäst passar dina behov till laddbox installation av högsta kvalitet - vi har dig täckt!

Så, om du bor i Kinda, eller något närliggande område och är på jakt efter den perfekta laddboxen och laddbox installationen, tveka inte att kontakta Kinda Elteknik. Låt oss hjälpa dig att göra ditt elbilsladdningsäventyr så smidigt som möjligt! 

Zaptec GO 22kW

Zaptec Go är laddboxen som passar alla bilar. Med traditionell skandinavisk design och banbrytande norsk teknik är Zaptec Go en av världens minsta 22 kW elbilsladdare. Packad med premiumteknik är laddboxen alltid ansluten och uppdaterar sig automatiskt med de senaste funktionerna och uppdateringarna.


6 995: -kr

installerat och klart

(13 540- exkl. Grön teknik-bidrag)

Charge amps Halo

Charge Amps Halo är en liten och kraftfull elbilsladdare med en fast kabel som kan ladda upp till 11 kW. Med ett robust aluminiumchassi och marknadens högsta IP-klassning (IP 66) är Charge Amps Halo designad för alla väder.
8 899 kr

installerat och klart

(18 348:- exkl. Grön teknik-bidrag)

Charge amps Aura

Charge Amps Aura är laddstationen för dig som behöver ladda två elbilar samtidigt med upp till 22 kW per uttag. Charge Amps Aura är utformad av industridesignern Joachim Nordwall, före detta chefsdesigner hos Koenigsegg.
16 250 kr

installerat och klart

(33 505:- exkl. Grön teknik-bidrag)

Vill du ha en laddbox?