Om oss

Välkommen till Kinda Elteknik – din pålitliga partner för elteknik och installationstjänster som sätter dig som kund i fokus.

Vi strävar alltid efter hög kvalitet och långsiktig hållbarhet i allt vi gör. Med vår egen elektriska auktorisation och betydande certifieringar inom projektledning, arbetsledning samt byggarbetsplats samordning enligt BAS-P & BAS-U, garanterar vi en trygg och professionell hantering av varje projekt.

Vår styrka ligger i vår omfattande erfarenhet inom samtliga former av elinstallationer, något vi har förfinat under många år.

Kinda Elteknik är en del av samma koncern som Kinda Solenergi, vilket möjliggör en nära samverkan särskilt inom solenergi. Vi är specialister på att integrera solceller, batterilagringssystem, laddboxar och andra installationer som effektiviserar och minskar er elförbrukning.

Vår kompetens sträcker sig till att skapa enhetliga och intelligenta system som optimerar er energikonsumtion. Genom det samarbete som finns mellan Kinda Elteknik och Kinda Solenergi kan vi erbjuda kompletta lösningar för att maximera er energieffektivitet.

Vi brinner för att leverera hållbara och effektiva lösningar som matchar era specifika behov när det gäller energioptimering. Kontakta oss för att utforska hur vi tillsammans kan skapa en skräddarsydd lösning för era energibehov.

Låt elektriker från Kinda Elteknik göra jobbet!